BIG BOSS HERE !

Photobucket

yes, i have a dirty mind and i'm a good girl with a lot of bad habits.

Photobucket
TAKE NOTE ON THIS !
girls look at me up and down
and don't have nothing to say
but it's funny how the words
come out when i walk away
fiuhhhh annoyingg !

SPEAK UR CRAP HERE !

form the spring.can u ? ;]

Tuesday, July 13, 2010

pindah ke blog baru :)

dah pindah ke blog baru
follow kat sini pulak k?

http://norizwaniouhwawa.blogspot.com/

bakal bakal ade yg baru :)

otw to have a new blog
blog neh nanti nanti dah tak gune kut
dah busan and too many memories here
with him him and him
so nak create a new one
url baru nanti akan diberitahu
tunggu blog siap sepenuhnye dulu :)

Sunday, July 11, 2010

terubat rindu :)

baru sampai s.alam from penang
11 lebih jugak la sampai
bas baru konon
tapi lembap jugak
naseb baek lepas nak masuk kolej haa
pak guard mude pulak jage
mane bole tak lepas
:P

3 days 2 night
all the time with amsyar
yeassss im happy
too much happy with him
terubat rindu ape sume
i love you
and you're my only one :)

everythings done with him
yeayyyy !

. rempit.hehe
.tonye bangkok station
. pusing jj perda *rindu gilaaa haha
. midnite movie-twilight
. kapitan *order tapi tak makan
. shopping-quensbay and gurney
. mcD
. lepak padang kota
. bowling
. weng weng what what what? :)

ouh mung gedik !
:D



Thursday, July 8, 2010

sukeeeeee ! :)

hari nehh
pagi pagi
ade perjumpaan dengan dekan
terpaksa pergi
tapi tapi
lepas abeh nehh
balek penanggg
yeayyy
jumpe AMSYAR
i miss u


Wednesday, July 7, 2010

jahat or baek?

jahat : kaw neh bodo laa, dok caye kat dye lagi nak buad mende?
baek : nak buad cenaa, benda aku dah sayangg haaa
jahat : nanti kaw jugak yg saket ati wehh
baek : takpe laaa, selagi aku bole sabar neh
jahat : kan banyak lagik orang laen yg lagik bagus dari dye
baek : eishh, aku takan dapat yang mcm dye nty
jahat : janji janji dye bole pakai ke?
baek : dye akan berubah jugak nanti
jahat : bole ke dye bahgia kan kaw? buad kaw happy mcm dulu?
baek : asal pulak tak bolee? kalo dulu bole je dye buad aku mcm tuh
jahat : sampai bilee kaw nak tanggung sume nehh? dah taw dye tipu kaw, ape lagi tunggu?
baek : selagi aku kuat nak tanggung sume neh
jahat : kaw sure ke dye akan ekot ape yg kaw nak?
baek : entah laa, tapi aku percaye dye takan buad benda yg aku tak suke dah


hurmmmmmm
aku rungsing
aku serabot
ramai yg perasan
tapi aku ta bole nak sorok );

Tuesday, July 6, 2010

terjadi lagi );

perkara yg lebih kurang 9 bulan lepas, jadi lagik
benda yg paling aku tak suke
aku rase dye taw ape yg aku maksud kan neh
sebab dye lah the one yg bg aku semangat, teman aku bile benda tuh jadi
tapi sekarang, benda tuh jadi pada kitorang
and now no one yg nak bg semangat tuk aku or everythings
semalam, no text, no call
i hate it
and dye pena ckp, baru sehari tak msg, dah nak kelam
wtf?
dulu mase bercinta, tak reti pulak nak benti text call ape sume
laaaa nehh?
bole ckp mcm tuh
naseb laa naseb
dye taw aku jenis ta suke kalo one day, langsong ta text ape sume
tapi dye still buad dunnoe jugak
bukan aku nak tunjuk ego aku
tapi aku rase, perlu jugak dlm sesuatu perkara, bile kite da buad sala, just admit it
aku neh bukan laa kejam sangat sampai ta memaafkan langsung
banyak kali da jadi ceni
sampai bilaaa aku nak saket?
nak tahan cenburu ape sume?
aku perempuan yg ade perasaan
aku kesah sebab aku sayangg
jangan laa bile dah tak ade nanti baru na menyesal ape sume
aku tanak macam tuh
lately, kalo ade pape je, mesti aku yg mengalah
even bukan salah aku
kalo dua2 keras kepala, sampai bilee je nak elok kan?
just cume aku nak rase bile someone yg kite sayang, really appreciate kite
);

cet, i miss you !





entah yg ke berapa kali

dan sekali lagi aku di perbodoh kan
sokay
kaw tak rase ape aku rase bole laa
tunggu nanti kalo kaw dah rase
kaw ingat kaw buad aku, nty kaw bole lepas laa?
silap besar laa weh
hidup hidup aku kene tipu neh
takpe takpe
kaw kan pandai
aku neh haa bodoh
percaye je laa cakap kaw
tipu lagi tipu
teruskan je
sikit pung aku tak rugi lah

Monday, July 5, 2010

naharammm.

AKU KESAH SEBAB AKU SAYANG
KALO AKU BUAD BANGANG, TUH MAKNE ER AKU DAH START BENCI KAW

SAKET HATI YANG TERAMAT NEH
DA TAW SALAH, TOLONG MINTAK MAAP
JANGAN BUAD MACAM KAW DAH CUKOP BAGUS
AKU NAK PENJELASAN DARI KAW !
BUKAN CERITA DONGENG YG KAW BOLE GEBANG


*MOOD NAK BALEK MINGGU NEH JUMPE KAW, TEROS TAKDE*
LANTAK LAHHH !

Thursday, July 1, 2010

tomorrow, SHAH ALAM

everythings done
tinggal nak pegi je
hope everythings will be fine there
and tak saba nak meet my friends
sangat rindu mereka :)
OFF and sleep
goodnite !

Wednesday, June 30, 2010

statement baru

PERLU KE?
best best
tapi tertusuk jugak la kalbu bile dgr tadi
bole plak dye ckp macam tuh?
naek daghaaaaah je aku
kaw nak macam tuh?
aku bole buad
kite bagi same same adil
tak ade yg saket hati kan?
huh?
makin hari makin sial
sumpah aku terasa !

Monday, June 28, 2010

tomorrow, PENANG !

29th june
thats the day
yang aku paling tunggu
going back to PENANG
sebab nak amek semua barang kat ruma sewa
and for SURE nak jumpe amsyar
even just for 2 days
tapi aku sangat sangat nak appreciate mase 2 hari neh
abeskan mase dengan dye
and lepas tuh, lagi sekali terpakse berjaohan );

Sunday, June 27, 2010

makin dekat tapi makin takot :|

one day left
dalam hati sangat sangat tak sabar
yelaaa
after 2 months tak jumpe
berdebar debar rase mcm nak first date
HAHA

bile dah makin dekat hari er rase makin takot
bukan takot ape
tapi kalo dah jumpe, and aku mesti akan tinggalkan dye kat penang nun haa
selalu dye yang tinggal aku kat penang tuh
sekarang, aku pulak tinggal dye kat sane
sumpah rase laen macam
nanti dah jumpe mesti rase tanak balek
tapi kene jugak balek
eeeee !
bile laa lagi akan ade hari macam yg bakal tiba neh?
);

Tuesday, June 22, 2010

thanks amsyar

baru terbace blog dye
sedih nye aku bile dye tules mcm tuh
);

i mintak maaf sebab tapat spent time dgn u every second sepanjang next sem
u takde i, i pung takde u
masing masing terasa kehilangan
kalo u kuat, then i pung bole jd kuat
takmo sedih sedih da k?
lame lame nty i'm sure u bole accept all this
tapi maybe take time
sabar eh sayangg?
kite same same berkorban
i pegang janji janji u sume
and i tak saba nak tunggu mase tuh sayangg
terima kaseh sbb dah bole paham keadaan i
ilysm :)

tak jadi 30hb
CEPATLAH 29HB
SAYA DAH RINDU DYE YANG TERAMAT !





Monday, June 21, 2010

tanak tanak pegi !

AKU TANAK PEGI !
tapi aku mampu cakap je
sebab aku dah accept pung offer tuh
omg
tuh keputusan paling bodoh yg pena aku buad
huh

malam tadi skype-ing with amsyar
dye tunjuk 2 jersey portugal
mule mule, macam blur
asal dye tunjuk that jersey?
then dye tanye
'ade dua neh, satu lagi nak bg sape?'
menitik teros air mata aku
da janji nak tgk bola same2 dgn dye
bukan tgk bola je
but everythings, da plan baek punye for next sem
tapi hurmm
betol la kan, kite cume merancang, allah yang tentukan
aku da ta bole buad ape ape
tiap kali msg, mesti dye akan down gilaa babi
tak sanggup nye aku hidup macam neh
cena nak study kat sane, kalo aku sendiri tak happy );
and aku ta abes abes menangis
lagi tabole benti bila tgk dye nangis
aku tak kuat !

kenapa lah ade je masala dalam hubungan aku neh?
dari dulu lagi, tak pena abes abes
bila neh da okay, masala baru pulak ade
ya allah ya tuhanku, kaw kuatkanlah semangat kami



Sunday, June 20, 2010

menyesal tak sudah

SUMPAH AKU MENYESAL ACCEPT OFFER DEGREE TUH

fullstop !

offer degree

aku dah accept offer degree kat shah alam
seriously i'm not happy with my decision
and this is not my own decision acctually
aku p pung sbb ekot kawan kawan
tapi tuh laa yg keputusan yg aku dah buad
sebab kalo stay kat penang buad dip, aku tade kawan pung
nak mintak hostel confirm2 tak dapat
july intake neh student ramai gilaa
almost 4000 student diploma and pra
nak dok ruma sewa takan nak dok sorang je
then da la next sem tapat bawak kete mcm sem sem lepas
nak p class sorang2 naek bus?
dgn decision yg aku dah buad neh, aku taw dye tabole terima
even dye cakap 'pegi laa, thats ur future'
tapi aku sendiri berat hati nak tinggal kan dye );
just only for 1 sem je sayangg
nanti u practical, u mintak laa dekat dgn i

SUMPAH TENSION !
cepat lah 30hb

Saturday, June 19, 2010

baru lah dpt jumpe :)


semalam pegi ipoh parade
ayah ade tournament bowling
so lepak macam org gila je lah kat ampang super bowl tuh dgn mak
HAHA
tetibe nak pegi makan dgn mak, ade org panggil 'WAWA'
haaaa, kenal rasenye
HAHA
shafuan :)
almost 2 years kenal
baru semalam jumpe
seronok sembang sbb dye bercerita tade tanda noktah :)
btw, jage diri and gf baek2 kat JB nun haa
thanks for all the nasihat :)

sweet 4 kecit :]


this post should be yesterday 19th june
HAPPY BIRTHDAY ISMAT :)
terkedek kedek jalan mai uma aku
anta cake
alolo comel kecit along neh :)
hadiah?
mintak mak and ayah
along tade duet :D

Friday, June 18, 2010

never

BUKAN 100%

DAN TAKAN MENJADI 100%

kecit saye


rindu si kecit neh
cuti da nak abes
tapat laa na maen usek usek dye
);

Thursday, June 17, 2010

T.T

i miss him
the one who makes me smile when i'm down
T.T

Tuesday, June 15, 2010

yeayy best !

hari neh sgt puas
at first ym
start dgn sesi perli memerli
both saket hati
wat elek lagi
then dah okay
ayat dah bunge bunge
start skyping
yeayyyy !
senyum teros sampai ke telinga
tgh video call tuh
dye nak jugak call hp
and now da pukol 4 am pung still skyping :)
last word, I LOVE HIM !



sorry :)

ingin meminta maaf
kepada SEMUA ORANG
atas kesalahan yg dilakukan
secara langsung dan tak langsung
terima kaseh sekiranya memaafkan
dan terima kaseh kerana tak berdendam
:)

Monday, June 14, 2010

haihh,

AKU DALAM DILEMMA :|

Saturday, June 12, 2010

geram

FACEBOOK *****

ade tak ade ke?

ade ke tak ade?
kalo ade macam tak ade
kalo tak ade macam nak ade
ape ape je laa
janji aku dah suke
:)

Friday, June 11, 2010

them :)


thanks FRIENDS :)
sebab sentiasa ada bila aku tengah susah senang derita gembira ape jadah sume laa
and now I'M HAPPY with my life
no more tears i wish :)



tasukeee !

urghh !
I HATE WHAT I'M FEELING NOW
omg

be

STRONG
STRONG
STRONG
STRONG
STRONG
STRONG

Thursday, June 10, 2010

result sem 3

ALHAMDULILLAH
better than last 2 sem
sgt bersyukur
:)

THANK YOU
to amsyar
teman i study kat kapitan
sampai 3 4 pagi
next sem ?
hurmmm
):

2.36 am

'im sorie,and thx for everything'

tuh pung da cukop untuk aku
hurmmm

menanti

aku masih menanti kata maaf darimu
setelah ape yg kaw sudah lakukan padaku
:|

aku baru sedar

aku mengharapkan yang lebih baek
daripada apa yg aku pernah ada
pengalaman lepas sudah cukop mengajar aku
yg berlalu, aku jadikan pengajaran
yg bakal datang, aku mohon untuk diberi kekuatan untuk menempuhinya
ape yg terjadi sudah tentu ada hikmah
dan aku bersyukur, aku sedar segala-galanya sebelom terlambat
semoga ape yg terjadi padaku ini akan membuka matamu
untuk lebih menghargai ape yg kaw miliki




antara 2 gadis ;]

Nor Izwani Ouh Wawa June 10 at 6:35pm
hye teah :)
Fateha Sairy June 10 at 6:39pm Report
heyy wawa. :)
Nor Izwani Ouh Wawa June 10 at 6:41pm
teahh, nak tanye u somethingg laaa :)
and u mesti taw ape i nak tanye kan?
HAHA :D
Fateha Sairy June 10 at 6:43pm Report
tah.
mne i taw u na tnye ape.
i bukan peramal.
Nor Izwani Ouh Wawa June 10 at 6:45pm
ouh okay
i nak tanye pasal amsyar :)

u ade ape ape dgn dye ke?
Fateha Sairy June 10 at 6:47pm Report
school mate je.
why?
Nor Izwani Ouh Wawa June 10 at 6:49pm
mesra nye dgn school mate :)

why dekat ur myspace ade gamba amsyar?
and this ' i'dswimtheoceanforu' meaning for what? :)
Fateha Sairy June 10 at 6:50pm Report
why not?
ngn sume school mate pon i mesra.
kwn2 kn.
so?
whats ur prob?
r u sure that is amsyar?
Nor Izwani Ouh Wawa June 10 at 6:57pm
yes i'm very sure that is amsyar
mesti la i kenal
even dr belakang pung :)

i tanye neh bukan i nak cari gado or what dgn u
okay?
jgn salah paham

i know u hangout with him ape sume dulu
tapi ta melampau ke kalo kissing, pegang tgn ape sume?
u perempuan and i pung perempuan
takan tabole paham ape i rase?
u know kan mase tuh amsyar ade gf?
then why u buad camtuh?
i bukan salakan u okay
tapi kalo u ta melayan, sume neh takan jadi
Fateha Sairy June 10 at 7:01pm Report
haha.
u gf dye ke?
apesal i ta prasan haa?
ta alert lak pasl neh.
if dlm gmba tu amsyar pon, ape u na bwad?
mcm la u ta pnah curang en?
baik nye laa.
so sweet.
but.
bkn i yg start all this.
:)
Nor Izwani Ouh Wawa June 10 at 7:07pm
takesa la i neh gf dye ke org laen gf dye ke?
then kalo u kat tempat i?
ape u rase?

mmg dlm gamba tuh amsyar
and yeasss
i can't do nothingg

i curang?
what?
kelua dgn lelaki laen?
but tade melampau
sampai kissing pegang tgn sume tuh

kalo bukan u yg start all this?
but why must u melayan dye?
Fateha Sairy June 10 at 7:12pm Report
da tu.
kalo bkn gf dye ape u kesa?
na sebok2 sgt pesal?
da lah.
face the fact.
if dye da tanak kt u lg.
hati org bile2 bole brubah.
tayah tggu curang pon bole putus.
kn?

taw pon u taley wtpe.
then,
i na kissing ke, pgg tgn ke, ape ke.
i pnye suka.
tayah sebok na jge tepi kain org.
kain sdri yg kena taik ta nmpk.
okayy.

hello.
we start as a fren.
long lost school fren.
yg u lebih2 na jeles apesal neh?
i knal dye dlu.
Nor Izwani Ouh Wawa June 10 at 7:17pm
takesa la u kenal dye dulu ke i kenal dye dulu ke
tapi i gf dye
hey come on laa
kalo u kat tempat i, u akan rase ape i rase
i ckp elok elok dgn u
tade i na serang u ta tentu pasal

now u still contact dgn dye lagi laa?

bole tak kalo i mintak
u delete his picture on ur ms?
can u?

i bukan na jage tepi kaen sape sape
kalo amsyar tuh tade kene mengena dgn hidup i langsong, i tade sebok2 na taw
the prob is, amsyar bf i
and i should know all this
Fateha Sairy June 10 at 7:23pm Report
gf?
i tnye dye ta pnah mention pon.
i rasa ape?
teah mnade hati wahai cik wawa.

yup.
still cntact.

plus.
i heard u guys mmg da tade pape kn.
i mean really really tade pape.
soo, why must i remove picture tuh?
ms u ke ms i?

yeh.
i should noe.
at first i da tnye.
dye ckp SINGLE.
so, why not i try dye.
smpai skg i maseh try.
:)
Nor Izwani Ouh Wawa June 10 at 7:26pm
okay
thank you sbb bg sume jawapan ape yg i nak :)

and good luck untuk teros mencuba yah teah :)
nice to know u
Fateha Sairy June 10 at 7:30pm Report
eh wawa.
jgn nanges taw.
i pnah ase ceni dlu.
i taw sakit nye cane.
tu skg i tade prasaan dah.
chill k.
jgn bunuh dri pulak.
u pegi je cari org len.
it takes time, but u have to try.
:)

mencuba?
tgk la cane.
hahah.

dadaa.
nice to know u too.
Nor Izwani Ouh Wawa June 10 at 7:37pm
eh, no need to try
now, he's yours :)
Fateha Sairy June 10 at 7:39pm Report
pulak dah?
pape jelah.

BERUBAH

memang
aku pung pena buad salah
tapi at least aku good try untuk BERUBAH
and now aku dah pung BERUBAH
tapi kaw?
dah la buad sala
bukan sekali
tapi tareti reti nak BERUBAH

lantak laaa
dah jadi dah pungg
harap ape yg kaw buad neh
YANG TERBAEK UNTUK DIRI KAW
:)

Wednesday, June 9, 2010

teros tunggu

5 hari dahh
tapi still tade ape ape
tunggu je laa
hurmmmmm

tiada apa

ape yg aku rase sekarang, aku pung tak tahu
huh ?
kenape laaa laa laaa laaaa ?

ya allah ya tuhanku
kuatkan lah hamba mu ini
untuk menerima segala ape yg terjadi
AMIN !


kaw betol hebat :)

now i know
it's okay
sepandai pandai tupai melompat, akhirnye jatuh ke tanah juga
kaw HEBAT !
:)

Thursday, June 3, 2010

._.

I HATE THAT GIRL !

sucks

i hate everyone

Wednesday, June 2, 2010

fb sucks !

pasai pa neh?
aku tabole nak tgk wall friends aku?
facebook cam harooommmm !
huh

Sunday, May 30, 2010

BBC



sedang mengikuti sinetron ini
selasa-jumaat
6.30ptg
astro ria
:)

Saturday, May 29, 2010

Friday, May 28, 2010

new hobby ;]

my new hobby is


HAHAHAHA
-_-

Thursday, May 27, 2010

maybe.konon konon

no facebook for a few days
why?
idk

no facebook
so isi masa lapang dgn membaca majalah
cosmopolitan ade
remaja ade
bace jelaa
2 3 kali bace pung takpe
janji, hati nak bukak facebook tuh tade
then abeskan tengok adamaya sampai abes
and and search pape je laa kat yahoo
yg bole hilangkan busan
:)


control emosi

wawa
sila kawal perasaan cemburu awak
buad ape nak cemburu?
masalah takan selesai
bertambah lagi ade
plus just buad buad macam tade ape ape jadi
control emosi
fuhh fuhh
semoga berjaya ye wawa
amin ya rabbalalamin
:)

Tuesday, May 25, 2010

Monday, May 24, 2010

Favourite, kebahagiaan dalam perpisahan.

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerana lantang terbaca dari muka
Kau dan aku sudah tiada keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta kasih?

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar disinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur
Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan

Tiap titis airmata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam tapi hanya berdiam
Kerana cuba menafi realiti

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar disinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur
Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan

:|

COMPLICATED
urghhhh !

Thursday, May 13, 2010

surprise ;]

yeayyyy !
done
ssshhhhh
keep it secret taw sayanggg
i dgn u je taw
hehehehe
:D

Wednesday, May 12, 2010

kerja ouh kerja

dah dapat kerjaa
macam biasa lah
driver
no gaji
ouh pity me );

kene amek adek dari skula
isnin-khamis ; 1.50 ptg
jumaat ; 12 tgh hari
sebab kaki dye belom fully sembuh
and still pakai tongkat pegi skula
hehehe :D
dye tabole na bawak moto or drive kete lagi
sementara aku tgh cuti 2 bulan neh, bolee laa amek dye
nanti ?
tataw laaa


*btw, saya rindu awak !
awak yg tgh lepak kat mamak sekarang
ILY


saket tangan taw ? );

tangan kiri still saket
bengkak sket
gara gara injection H1N1
kelakar, cucuk biasa pung aku bole pitam
mengong wawa neh
bilaa tangan nak elok neh ?
sebab dah rindu nak tido mengereng belah kiri
);

Monday, May 10, 2010

pity me );

kerisauan melanda diri
gelisah gundah gulana
cuak takut sume ade
aduhh cepat laaaa
tension pluss pressure
);

Sunday, May 9, 2010

salam takziah

baru balek dari rumah nik
lawat family dye
btw, ayah dye baru meninggal pagi tadi
tapi jenazah still ade kat sabah
and petang tadi her family gerak p kampung kat terengganu

tgk nik tadi
nampak tenang je
still bole senyum, gelak
tak sangka dalam mase umor sebaya aku, dah kehilangan ayah
kalau aku ?
hurmmm

moga arwah ayah nik di tempatkan org org beriman
AL-FATIHAH
AMINNNNN !



Saturday, May 8, 2010

love quotes, for you


Don't fall in love with somebody who dosn't love you back.

To love someone is to understand each other, to laugh together, to smile with your heart and to trust one another. One important thing is to let each other go if you can't do this.

For hearing my thoughts, understanding my dreams and being my best friend. For filling my life with joy and loving me without end. I do.

Never close your lips to those whom you have opened your heart.

Love is composed of a single soul inhabiting two bodies.

The only true gift is a portion of yourself.

AMSYAR, I LOVE U !


it's pain


im just missing you, amsyar
yeass !
really mean it
im surry fer what i've done
tade niat nak balas dendam
i sayang u forever
tolong la faham
ape yg i buad, always ingat u sayangg
and again, surry
);